fbpx
Categorieën
Uncategorized

Bedrijfsovername Step&Go

Vanaf 1 januari 2022 ben ik – Mariska – de nieuwe eigenaar van Step & Go. Samen met mijn man Michiel verzorgen wij vanaf nu de invulling van een heerlijke step activiteit. We combineren dit met tuin De Buitenhof Epe. We kregen de mogelijkheid Step & Go over te nemen van Sanne en Jan Willem […]

Categorieën
Uncategorized

Steppenkaart

Wil jij af en toe of regelmatig een paar uurtjes steppen en leuk buiten in beweging zijn. Heb jij dan geen behoefte aan een route omdat je onze omgeving al kent. Dan is onze Steppenkaart wat voor jou.

Categorieën
Uncategorized

IVN beleefweekend 2020

Maak tijdens het IVN beleefweekend in Epe een tocht op een step door het Wissels veen en langs de Tongerense heide. Het Wissels veen vormt de bron van de vele beken en sloten in Epe en voedt alle vijvers die je vindt in het dorp.

Categorieën
Uncategorized

Nieuwe routes

Ga met onze routes op zoek naar de oorsprong van de beken in Epe, of volg deze beken naar de Ijssel. Ga naar de bossen en zie waar ons drinkwater vandaan komt terwijl je de sporen van de wilde zwijnen moet ontwijken.

Categorieën
Uncategorized

Step & Go heeft een nieuwe site

Step & Go heeft een nieuwe website! Na jaren werd het tijd voor een update. Een update die ons meer mogelijkheden geeft naar de toekomst toe om meer leuke diensten aan te bieden.

Trustpilot