fbpx

We verhuren steps aan individuen en groepen tot 30 personen. We beschikken over grote steps, zogenaamde kickbikes, waar volwassenen en kinderen vanaf een jaar of 10 uitstekend mee uit de voeten kunnen. 15 kilometer step je zo weg. Leuk en anders.

Steps huren vanaf Step & Go

We zijn gevestigd in Epe op de Veluwe, nabij de A50 tussen Apeldoorn en Zwolle. Epe zelf is makkelijk te bereiken en er is volop parkeerruimte in het centrum of de bossen. 

Step & Go is landelijk gelegen, vanuit Epe step je al snel door een mooie omgeving! Uiteraard hebben wij ook leuke step routes uitgestippeld die we mee kunnen geven.

Vanaf Step & Go zelf step je zo het buitengebied van Epe in of naar het dorp en de terrassen. Ook een step tochtje naar het Heerderstrand of recreatieplas het Kievitsveld is zo gemaakt.

We hebben verschillende routes die je op de mooiste en leukste plaatsen brengen. Kies je voor steps huren, dan kies je voor een leuk, sportief, ander uitje.

Steps huren voor een eigen locatie

Heb je zelf een steproute of passend evenement in gedachten op een andere locatie, dan kan dat! Zo kun je zelf meerdere dagen over onze steps beschikken en een leuke tijd beleven. We gaan er dan wel vanuit dat je ze zelf vooraf komt ophalen en ook weer terug brengt.

Tarieven stepverhuur

Steps huren
per dag€ 12,-
2 tot 4 dagen, per dag€ 10,-
langer dan 4 dagenop aanvraag
Steppenkaart (10 keer steppen)€ 100,- (kijk hier voor de voorwaarden)

We verhuren enkel op afspraak.

Of bel of mail (info@stepengo.nl) ons om te vragen wat er mogelijk is.

Bij Step & Go verhuren wij alleen maar steps. Vaak wordt ons ook gevraagd om fietsen. Fietsen in alle soorten en maten kun je in Epe huren bij De Weerdt in Emst.

Trustpilot