We verhuren steps aan individuen en groepen tot 30 personen, vanaf  iedere gewenste locatie. We beschikken over grote steps, zogenaamde kickbikes, waar volwassenen en kinderen van een jaar of 10 uitstekend mee uit de voeten kunnen. 15 kilometer step je zo weg. Leuk en anders.

Steps huren vanaf Step & Go

We zijn gevestigd in Epe op de Veluwe, nabij de A50 tussen Apeldoorn en Zwolle. Epe zelf is makkelijk te bereiken en er is volop parkeerruimte in het centrum of de bossen. 

Step & Go is landelijk gelegen, vanaf meerdere locaties in Epe step je al snel door een mooie omgeving! Uiteraard hebben wij ook leuke step routes uitgestippeld die we mee kunnen geven.

Je kunt ergens in Epe starten of bij Step & Go zelf. Vanaf Step & Go zelf step je zo het buitengebied van Epe in of naar het dorp en de terrassen. Ook een step tochtje naar het Heerderstrand of recreatieplas het Kievitsveld is zo gemaakt.

We hebben verschillende routes die je op de mooiste en leukste plaatsen brengen. Kies je voor steps huren, dan kies je voor een leuk, sportief, ander uitje.

Steps huren voor een eigen locatie

Heb je zelf een steproute of passend evenement in je gedachten op een andere locatie, dan kn dat! De steps kunnen op locatie worden geleverd. Zo kun je zelf meerdere dagen over onze steps beschikken en een leuke tijd beleven.

Tarieven stepverhuur

Steps huren
per dag€ 10,-
2 tot 4 dagen, per dag€ 7,50
langer dan 4 dagenop aanvraag
Steppenkaart (10 keer steppen)€ 70,- (kijk hier voor de voorwaarden)
Steps bezorgen en ophalen
in gemeente Epe€ 25,-
buiten Epe, tot 50 km€ 50,-
boven 50 kmop aanvraag

We verhuren enkel op afspraak.

Of bel of mail (info@stepengo.nl) ons om te vragen wat er mogelijk is.

Bij Step & Go verhuren wij alleen maar steps. Vaak wordt ons ook gevraagd om fietsen. Fietsen in alle soorten en maten kun je in Epe huren bij De Weerdt in Emst.