fbpx

Kickbike

Wij hebben niet zomaar steps. Wij hebben kickbikes, grote steps, gemaakt voor snelheid en afstand. Met een gemiddeld tempo van 10 kilometer per uur leg je ongemerkt leuke afstanden af.

Dus wil jij lekker ontspannen met een actieve dag. Kom dan steppen bij Step & Go. Huur bij ons je kickbikes en beleef een leuke dag.

Al 25 jaar is de kickbike een begrip. De eerste step voor volwassenen. Iedereen kan overweg met een kickbike, vanaf een jaar of 9 (ca. 1.40m) tot 65+. Dat maakt de kickbike ideaal voor de hele familie.

Voor de kleinere kinderen vanaf 1,30m hebben wij speciale kindersteps beschikbaar.

Maar vergis je niet, je moet wel “kicken”, doe je rustig aan dan kom je zo 20 kilometer of verder, maar wil je te hard……. dan merk je al snel dat steppen best wel een inspannende activiteit kan zijn.

Het is niet iets wat je eerst moet leren, gewoon opstappen en gaan. Dat maakt het een leuke activiteit om spontaan te doen.

Dus wil jij lekker actief de omgeving en bossen van Epe verkennen? huur bij Step & Go je kickbike en ga op pad.

Meer informatie over steps huren? neem dan contact met ons op.

Hoe kun je het beste steppen?

Wil je de basis beginselen van het kickbiken onder de knie krijgen? Kijk dan naar de onderstaande video. Hierin worden simpele technieken voorgedaan hoe te kickbiken.

Trustpilot