Familiedag of vrijgezellenfeest

Wil jij een heerlijke leuke dag beleven met je familie of vrienden? Heb je wat te vieren als een vrijgezellenfeest of vriendendag. Wil je dat op een leuke actieve manier vieren? Met Step & Go van Epe Outdoor heb je altijd een leuke dag.

Wij houden van het buitenleven en kunnen jou en je vrienden of familie een geweldige dag op de Veluwe bezorgen. We nemen je alles uit handen. We ontvangen je op een schitterende locatie waar we een ontvangst hebben zoals jij dat wilt. Wil je koffie en thee of toch liever bubbels?

Vrijgezellenfeest of familiedag naar wens

We zorgen voor het programma met activiteiten. Natuurlijk kunnen we onze steps een grote rol laten spelen met een speurtocht, picknick in het bos of wildroute, maar we kunnen jullie ook meenemen op de mountainbike het bos in. Of wat dacht je van een tocht met een huifkar over de vele ruiterpaden?

We kennen de weg en alles is mogelijk. En bij terugkomst? Een BBQ? Buffet? Live cooking op een kampvuur? Laten we samen zorgen voor een mooi afsluiting van de dag.

Wij maken het passend voor jouw budget, zo kun je al snel een leuke dag beleven.

Voor een hele dag op locatie werken wij vaak samen met kijktuin De Buitenhof Een unieke rustige locatie temidden van het buitengebied in Epe en het Wissels veen, een schitterend natuurgebied met zeer bijzondere natuur.

Wil je meer weten over de mogelijkheden en een vrijblijvend voorstel ontvangen? Neem contact op en we komen er samen helemaal uit!