Contact

Step & Go is al ruim 10 jaar actief! In 2009 is Step & Go gestart in Emst. In 2020 is Step & Go overgegaan in handen van Epe Outdoor.

Epe Outdoor organiseerde al mountainbike en wandeltochten door de bossen van Epe. Met de overname van de activiteiten van Step & Go kunnen wij nog meer mensen op een andere manier laten genieten van de omgeving van Epe.

Step & Go verhuurt steps vanuit Epe op de Veluwe, maar bezorgt de steps ook op locatie. Wil jij meer informatie over steps huren bij Step & Go? neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Bedrijfsgegevens

locatie Step & Go Stepverhuur

Step & Go 

Smitskamp 27

8162 HE Epe

info@stepengo.nl

PARKEREN

Komt u met de auto naar Step & Go dan verzoeken wij u te parkeren aan de Oude Wisselseweg 35 aan de kant van de Nieuwe Wisselse School. Daar zijn openbare parkeerplaatsen.

Met de school aan uw linkerhand loopt u naar de kruising en gaat u rechtsaf de Smitskamp in. 50m verder vindt u Step & Go op nummer 27 aan uw linkerhand.

TOILETGEBRUIK

Het is bij Step & Go NIET mogelijk gebruik te maken van het toilet. Op onze routes zitten vaak meerdere punten waar u wat kunt nuttigen en tevens gebruik kunt maken van het toilet.

Step en Go is een handelsnaam van:

Epe Outdoor

KvK: 74953508

BTW ID: NL002304356B51

IBAN: NL60 BUNQ 2043 9108 17 (op naam van Step en Go)


logo van epe outdoor

Hoe ver ga jij? Met Epe Outdoor kun je de Veluwe ontdekken op jouw manier. De gidsen van Epe Outdoor nemen je mee te voet op een wildspeurtocht of met de mountainbike over de hele Noord-Oost Veluwe. Onderweg vertellen ze je van alles over de historie van het gebied. Waar kwam koningin Wilhelmina graag? Wat zijn grafheuvels? Waar dienden de sprengen voor? Of wat zie je terug van de ijstijd.

Epe Outdoor biedt standaard tochten waar je op in kunt schrijven, maar je kunt ook een privé tocht boeken en deze geheel naar eigen wens samen laten stellen. Iets lekkers onderweg? Epe Outdoor verzorgt een ontbijt, lunch of borrel op locatie.

Epe Outdoor, genieten van de Veluwe