Step routes

Bij Step en Go kun je niet alleen steps huren, we geven je er ook leuke step routes bij als je wilt. Zo bedenken we iedere keer weer nieuwe mooie routes in en rondom Epe die je de veelzijdigheid en schoonheid laten zien. Step van terras naar terras, ga met de step op zoek naar wild of step door de mooie dorpen.

Ideaal voor een uitje met het gezin of met je (bedrijfs)team! Aanrader dus!

trustpilot 5 star

Remco Klompstra

Landgoederenroute – 15 tot 19 km

Landgoederen route
€ 12,50 per persoon

Start met je step op landgoed Tongeren en step via Tongeren en Welna naar Nunspeet. Bezoek daar onderduikers schuilplaats “Het verscholen dorp”. Ga door over de heide naar Gortel. Maak een rondje door Kroondomein het Loo en ga na een stop voor een ijsje via bos en heide weer terug naar het startpunt in Tongeren.

Een route die zich perfect leent voor een picknick onderweg op een van de vele mooie rustplaatsen en een ijsje halverwege bij Rozeboom.

Startpunt

Fietsknooppunt 20, Tongeren

Hertenkamproute – 13 km

Hertenkamp route
€ 10,00 per persoon

Step vanaf Step & Go en step via het dorp Epe, door het buitengebied het bos in. Kom langs verschillende leuke punten om even te stoppen, je steps te parkeren en te voet iets te ondernemen.

Een ideale route voor als je op terrasjes wilt zitten, even wilt struinen over het dorp, wilt genieten van een pannenkoek bij De Ossenstal of een heerlijk diner bij restaurant Floor.

Startpunt

Step & Go

Emster route – 17 km

emster route
10,00 per persoon

Start vanaf Step & Go en maak een tocht op de step door het buitengebied in Epe. Step eerst richting Emst en geniet van het landschap. Maak een eerste stop voor een lunch of een rondje waterskiën bij Burnside Cablepark op het Kievitsveld. Even zwemmen kan daar natuurlijk ook. Step door en stop bij De Ezelboerderij of step aar Museumboerderij Hagedoorns Plaatse. Sluit uiteindelijk af met een borrel op een terrasje in Epe

Een ideale route voor een dagje met een combinatie van genieten, een beetje actie en cultuur.

Startpunt

Step & Go

Wisselse veen route – 13 km

Wisselse veen route
8,00 per persoon

Start vanaf Step & Go en maak een route door Wissel naar het Wisselse Veen. Een uniek natuurgebied vol bijzonder dieren en planten. Stop onderweg voor en picknick en geniet van het uitzicht over dit veengebied en de Tongerense heide. Af en toe een zandpad maakt het steppen afwisselend.

Perfect voor als je er even uit wilt en wilt ontspannen in de natuur met schitterende vergezichten.

Startpunt

Step & Go

Superleuke activiteit voor ons als niet sportieve ouders met 2 boys van 12 en 8.

trustpilot 5 star

Karin Lagerweij

IJsselroute – 24km

Ijsselroute
10,00 per persoon

Ga op een afwisselende tocht eens de andere kant van Epe ontdekken, Oene en de uiterwaarden, want naast bos ligt Epe ook aan de Ijssel.

Maak een tocht met je step van 24km door het afwisselende buitengebied, step over de dijk en ontdek een vaak onbekend stukje Epe. Stop voor koffie aan de Ijssel of ga in Oene op het terras zitten.

Perfect voor een lekker dagje uit.

Startpunt

Step & Go

Kanaal route 12,5km – 18km

Schermafbeelding 2020 07 21 om 20.00.46
10,00 per persoon

Step vanaf Step & Go naar het dorp Epe. Ga via het centrum op pad richting het kanaal. Step via het oude trekschuitpad langs het kanaal naar het Kievitsveld en ga via het fietspad op het oude spoorwegtrace terug naar Epe.

Volg oude routes, stop bij Burnside of de Ezelboerderij en geniet van het buitengebied van Epe.

Startpunt

Step & Go

Verscholen dorp route – 24km

verscholen dorp route
10,00 per persoon

Start vanaf Step & Go en ga via Tongeren en Welna naar “Het verscholen dorp” in Vierhouten. Ga door over de heide naar Gortel en maak een stop voor een ijsje. Via bos en heide weer terug om aan het einde het centrum van Epe Aan te doen voor een welverdiende borrel, lunch of maaltijd.

Startpunt

Step & Go