Step routes

Bij Step en Go kun je niet alleen steps huren, we geven je er ook leuke step routes bij als je wilt. Zo bedenken we iedere keer weer nieuwe mooie routen in en rondom Epe die je de veelzijdigheid en schoonheid laten zien. Step van terras naar terras, ga met de step op zoek naar wild of step door de mooie dorpen.

Landgoederenroute – 15 tot 19 km

Landgoederen route
€ 12,50 per persoon

Start met je step op landgoed Tongeren en step via Tongeren en Welna naar Nunspeet. Bezoek daar onderduikers schuilplaats “Het verscholen dorp”. Ga door over de heide naar Gortel. Maak een rondje door Kroondomein het Loo en ga na een stop voor een ijsje via bos en heide weer terug naar het startpunt in Tongeren.

Een route die zich perfect leent voor een picknick onderweg op een van de vele mooie rustplaatsen en een ijsje halverwege bij Rozeboom.

Download hier de route

Startpunt

Fietsknooppunt 20, Tongeren

Hertenkamproute – 13 km

Hertenkamp route
€ 10,00 per persoon

Step vanaf Step & Go en step via het dorp Epe, door het buitengebied het bos in. Kom langs verschillende leuke punten om even te stoppen, je steps te parkeren en te voet iets te ondernemen.

Een ideale route voor als je op terrasjes wilt zitten, even wilt struinen over het dorp, wilt genieten van een pannenkoek bij De Ossenstal of een heerlijk diner bij restaurant Floor.

Download hier de route

Startpunt

Step & Go

Emster route – 17 km

emster route
10,00 per persoon

Start vanaf Step & Go en maak een tocht op de step door het buitengebied in Epe. Step eerst richting Emst en geniet van het landschap. Maak een eerste stop voor een lunch of een rondje waterskiën bij Burnside Cablepark op het Kievitsveld. Even zwemmen kan daar natuurlijk ook. Step door en stop bij De Ezelboerderij of step aar Museumboerderij Hagedoorns Plaatse. Sluit uiteindelijk af met een borrel op een terrasje in Epe

Een ideale route voor een dagje met een combinatie van genieten, een beetje actie en cultuur.

Download hier de route

Startpunt

Step & Go

Wisselse veen route – 13 km

Wisselse veen route
8,00 per persoon

Start vanaf Step & Go en maak een route door Wissel naar het Wisselse Veen. Een uniek natuurgebied vol bijzonder dieren en planten. Stop onderweg voor en picknick en geniet van het uitzicht over dit veengebied en de Tongerense heide. Af en toe een zandpad maakt het steppen afwisselend.

Perfect voor als je er even uit wilt en wilt ontspannen in de natuur met schitterende vergezichten.

Download hier de route

Startpunt

Step & Go

IJsselroute – 24km

Ijsselroute
10,00 per persoon

Ga op een afwisselende tocht eens de andere kant van Epe ontdekken, Oene en de uiterwaarden, want naast bos ligt Epe ook aan de Ijssel.

Maak een tocht met je step van 24km door het afwisselende buitengebied, step over de dijk en ontdek een vaak onbekend stukje Epe. Stop voor koffie aan de Ijssel of ga in Oene op het terras zitten.

Perfect voor een lekker dagje uit.

Download hier de route

Startpunt

Step & Go


Schermafbeelding 2020 06 06 om 10.46.25

Wil je onze routes ook op je telefoon gebruiken download dan de gratis App viewranger voor jouw telefoon:

apple app store logo 0
google play logo

Step & Go is niet aansprakelijk voor de inhoud van deze app of enige consequenties verbonden aan het gebruik van de app viewranger. Gebruik is geheel op eigen risico en voor eigen verantwoordelijkheid.