fbpx

Step routes

Bij Step en Go kun je niet alleen steps huren, we geven je er ook leuke step routes bij. Zo bedenken we iedere keer weer nieuwe mooie routes in en rondom Epe die je de veelzijdigheid en schoonheid laten zien. Step van terras naar terras, ga met de step op zoek naar wild of step door de mooie dorpen.

We hebben routes voor de sportievelingen onder ons, maar ook familie vriendelijke routes, ga voor natuur, geschiedenis, cultuur of gewoon de mooie omgeving van Epe.

Alle routes starten bij Step & Go.

Ideaal voor een uitje met het gezin of met je (bedrijfs)team! Aanrader dus!

trustpilot 5 star

Remco Klompstra

Hertenkamproute – 16 km

Stepduur ongeveer 2,5 uur zonder pauzes

Hertenkamp Route
€ 12,00 per persoon

Step vanaf Step & Go en step door het buitengebied het bos in. Kom langs verschillende leuke punten om even te stoppen, je steps te parkeren en te voet iets te ondernemen.

Een ideale step route voor als je op terrasjes wilt zitten, even wilt struinen over het dorp, wilt genieten van een pannenkoek of broodje bij De Ossenstal of een heerlijke take-away lunch bij restaurant Floor.

Als afsluiting ga je door het gezellige dorp van Epe.

Emster route – 17 km

Stepduur ongeveer 2,5 uur zonder pauzes

Emster Route
€ 12,00 per persoon

Start vanaf Step & Go en maak een tocht op de step door het buitengebied in Epe. Step eerst richting Emst en geniet van het landschap. Maak een eerste stop voor een lunch of een rondje waterskiën bij Burnside Cablepark op het Kievitsveld. Even zwemmen kan daar natuurlijk ook. Step door en stop bij De Ezelboerderij of step naar Museumboerderij Hagedoorns Plaatse. Sluit uiteindelijk af met een borrel op een terrasje in Epe

Een ideale route voor een dagje met een combinatie van genieten, een beetje actie en cultuur.

Wisselse veen route – 11 km

Stepduur ongeveer 1,5 uur zonder pauzes

Wisselseveen Route
€ 12,00 per persoon

Start vanaf Step & Go en maak een step route door Wissel naar het Wisselse Veen. Een uniek natuurgebied vol bijzondere dieren en planten. Stop onderweg voor en picknick en geniet van het uitzicht over dit veengebied en de Tongerense heide. Af en toe een zandpad maakt het steppen afwisselend.

Onderweg kom je (bijna) langs het terras en de midgetgolf van het Veluws Eethuisje. Perfect voor een aangename culinaire stop en een leuk spelletje.

Perfect voor als je er even uit wilt en wilt ontspannen in de natuur met schitterende vergezichten.

Superleuke activiteit voor ons als niet sportieve ouders met 2 boys van 12 en 8.

trustpilot 5 star

Karin Lagerweij

Cannenburch route – 14 km

Stepduur ongeveer 2 uur zonder pauzes

Cannenburgh Route
€ 12,00 per persoon

Ga via een kort stukje door het bos naar kasteel de Cannenburch in het dorp Vaassen. De Cannenburch is te bezoeken als museum, je kunt wandelen in het park en er is een horeca gelegenheid. Kijk voor de openingstijden op de site van de Cannenburch.

Deze route is net klaar en toegevoegd, ben jij degene die hem als eerste probeert?

Perfect voor een lekker dagje uit.

Kanaalroute – 12,5 of 18 km

Stepduur ongeveer 2,5 uur (18 km) zonder pauzes

Kanaal Route
€ 12,00 per persoon

Step vanaf Step & Go naar het dorp Epe. Ga via het centrum op pad richting het kanaal. Step via het oude trekschuitpad langs het kanaal naar het Kievitsveld en ga via het fietspad op het oude spoorwegtrace terug naar Epe.

Volg oude routes, stop bij Burnside voor een hapje, drankje en misschien wel wake boarden, of ga langs de Ezelboerderij voor de vele dieren en speeltuin en geniet van een lekker frietje terwijl de kinderen zich vermaken. Geniet met deze route van het buitengebied van Epe.

Verscholen dorp route – 21 km

Stepduur ongeveer 3 uur zonder pauzes

verscholen dorp route
€ 12,00 per persoon

Start vanaf Step & Go en ga via Tongeren en Welna naar “Het verscholen dorp” in Vierhouten. Een oude nagebouwde onderduikers locatie uit de tweede wereld oorlog. Midden in het bos verscholen, uit het zicht, met een bijzonder verhaal.

Ga door over de heide naar Gortel en maak een stop voor een ijsje. Via bos en heide weer terug om aan het einde het centrum van Epe aan te doen voor een welverdiende borrel, lunch of maaltijd.


Trustpilot